TERMENI ȘI CONDIȚII

Cine suntem noi


Compania care administrează site-ul www.financess.ro, denumit în continuare Site-ul, este Financess Equity Consulting S.R.L., cu sediul social în Ploiești, str. Rafinorilor nr. 1, jud. Prahova, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/2889/2019 și având Cod Unic de Înregistrare 41700672.
Utlilizarea site-ului implică să citiți cu atenție această secțiune, precum și secțiunea "Politica de confidențialitate". Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre termenii sau condițiile prezente sau cu "Politica de Confidențialitate", vă rugăm să nu folosiți site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați site-ul, vom considera că ați acceptat și că sunteți de acord să respectați termenii și condițiile, precum și "Politica de Confidențialitate" prezentate în cadrul acestei secțiuni.


Copyright


Întregul conținut al site-ului www.financess.ro - imagini, texe, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mailuri, scripturi, programe și alte date- este proprietatea Financess Equity Consulting S.R.L. și este protejat de legislația referitoare la drepturile de autor și de proprietate intelectuală în vigoare. Folosirea fără acordul Financess Equity Consulting S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Folosirea site-ului www.financess.ro este permisă numai în limitele prezentate în prezentul document. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest site, indiferent de forma pe care acestea o îmbraca, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al Financess Equity Consulting S.R.L..
În cazul în care constatați încălcări ale drepturilor de autor sau de proprietate intelectuală, vă rugăm să ne semnalați acest lucru la adresa de e-mail: contact@financess.ro


Securitatea datelor personale


Datele personale ale dvs. vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site și în conformitate cu legislația în vigoare. Informațiile din formularul "Newsletter" vor fi utilizate pentru a vă trimite eventualele promoții, buletinele informative periodice etc. Pentru mai multe detalii, vă rugam să accesați secțiunea "Politica de confidențialitate".


Scopul site-ului 


Toate informațiile de pe site au scop informativ general, nereprezentând o analiză a vreunui caz particular și nu face obiectul unui contract comercial. Financess Equity Consulting S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru implementarea de către utilizatorii site-ului a informațiilor ce se regăsesc în prezentul site.
Financess Equity Consulting S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba, modifica și/sau retrage în tot sau în parte termenii, condițiile sau articolele prin postare pe site fără nicio altă înștiințare prealabilă.
Relația dintre Financess Equity Consulting S.R.L. și utilizatori, precum și toate efectele juridice produse de prezenta secțiune de "Termeni și Condiții" vor fi reglementate și interpretate în conformitate cu legislația română în vigoare.