Financess Consulting SRL

We bring value to your numbers

Financess Consulting SRL este o companie specializată în servicii din domeniul financiar-contabil, consultanță, salarizare, resurse umane, servicii juridice și expertiză contabila.

Printre clienți noștrii se numără companii internaționale si românești ce activează în diverse domenii de activitate precum: servicii, IT, e-commerce, servicii medicale, imobiliare, producție și multe altele. Suntem orientați către performanță, promptitudine și comunicare continuă. Credem cu tărie că fiecare client este cu adevărat unic și, de aceea, abordarea noastră include automat servicii personalizate fiecărui client în parte.

Avem o experiență continuă de peste 12 ani în domeniul financiar contabil și am ajutat numeroase companii nu doar să scape de grijile contabile ci și să obțină finanțare. Aproximativ 90% din companiile cu care am discutat nu cunosc beneficiile și creditele fiscale pe care le pot accesa cu ușurință oricând.

Creșterea business-ului prin optimizare fiscală și alocare bugetară este una din specializările noastre.

Am reușit să ne ajutăm absolut toți clienții să-și optimizeze taxele fiscale și să își redirecționeze bugetul către dezvoltarea companiei sau către motivarea angajaților prin noi beneficii (tichete cadou, vouchere de vacanță sau vouchere pentru pentru Crăciun și 8 martie).

De asemenea, oferim și soluții pentru diminuarea impozitelor prin aplicarea creditelor fiscale, cum ar fi sponsorizarea către o asociație non-guvernamentela sau investiții în echipamente proprii din capital.

Misiunea noastră

Scopul nostru este să ne sprijinim clienții în a lua cele mai inteligente decizii prin relații profesionale bazate pe servicii personalizate oferite cu integritate și încredere.

Valorile noastre

 • Integritate
 • Învățare
 • Colaborare
 • Flexibilitate
 • Promtitudine

Contabilitatea nu înseamnă doar simple cifre și de aceea am combinat un set de valori în oferirea serviciilor noastre

Contacteaza-ne

Despre noi

Echipă

 • Alina Radu

  Alina este specialist cu o experiență de peste 12 ani în domeniul financiar-contabil. Este fondator al companiei de contabilitate și consultanța Financess Consulting.

  Alina este membru al CECCAR – Corpul experților contabili și contabililor autorizați din Romania, CAFR – Camera auditorilor financiari din Romania și a absolvit un MBA la Cotrugli Business School.

  De-a lungul carierierei sale a coloborat cu clienți din diferite domenii de activitate ca: medical, magazin on-line, organizare evenimente, producție, salon înfrumusețare corporala, parc de distracții, construcții, prestări servicii și multe alte domenii.

  Alina este implicată activ în asociația Junior Chamber Internațional Romania, o comunitate de tineri lideri, întreprinzători şi manageri din România.

 • Daniel Botescu

  Daniel este un specialist cu o experiență de peste 15 ani în domeniul IT&C, fie în implementarea de proiecte sau în operațional.

  Deține multiple certificări recunoscute internațional, în domenii variate, cele mai notabile fiind OSCP, PMP, VCP. De-a lungul carierei a realizat numeroase proiecte în diferite arii din tehnologia informației, cum ar fi virtualizarea sau rețelistică, fiind parte integrantă a echipei sau direcționând subcontractori.

  Toate acestea au contribuit la un set de aptitudini care își aduc întotdeauna aportul la succesul proiectelor în derulare.